Η Κρήτη στην Πόρτα σας: Ανακαλύψτε τον Κόσμο του myCretangoods.com

Το myCretangoods.com φέρνει την ομορφιά την αύρα  της Κρήτης σε κάθε σημείο του κόσμου, ενώνοντας ανθρώπους με τα προϊόντα και τις εμπειρίες του νησιού.

Από τους ελαιώνες και τους αμπελώνες, τη γη, τα βουνά και τη θάλασσα της Κρήτης, από κάθε τόπο και χωριό, το ηλεκτρονικό κατάστημα myCretangoods.com συνεργάζεται με ντόπιους παραγωγούς. Επιλέγει προσεκτικά τα καλύτερα προϊόντα και τα αποστέλλει με αξιοπιστία και ασφάλεια σε όλο τον κόσμο.

Από τους καλλιεργητές των ελαιώνων και των αμπελώνων, μέχρι τους καταπράσινους λόφους και τα γαλαζοπράσινα νερά της Κρήτης, το ηλεκτρονικό κατάστημα myCretangoods.com συνεργάζεται στενά με τοπικούς παραγωγούς.

Επιλέγει προσεκτικά τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τα αποστέλλει με αξιοπιστία και ασφάλεια σε όλο τον πλανήτη, προερχόμενα από κάθε γωνιά και χωριό της περιοχής.

Τα κορυφαία 6 κρητικά προϊόντα αναδεικνύονται με τον εξής τρόπο:

1. Η τσικουδιά κερδίζει την προσοχή! Όλοι θυμούνται τη θερμή φιλοξενία της Κρήτης, τα πλούσια κεράσματα με τσικουδιά και τις αξέχαστες στιγμές που περνούσαν σε κάθε ταξίδι τους στο νησί.

2. Το μέλι, και ιδιαίτερα το Κρητικό θυμαρίσιο μέλι, αποτελεί πολύτιμο θησαυρό διατροφής με υψηλή διατροφική αξία.

3. Τα εκλεκτά κρητικά κρασιά αποκαλύπτουν τα πλούσια αρώματα των κρητικών αμπελώνων και των ντόπιων ποικιλιών.

4. Το χαρουπόμελο και άλλα προϊόντα χαρουπιού προσφέρουν πλούσια περιεκτικότητα σε ασβέστιο, συμβάλλοντας φυσικά στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και άλλων παθήσεων ασβεστίου.

5. Τα βότανα της Κρήτης είναι αγαπητά τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους, λόγω των εξαιρετικών αρωμάτων και γεύσεων τους.

6. Και φυσικά, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που δικαιούται τον τίτλο του “υγρού χρυσαφιού” της Κρήτης.

Στο myCretangoods.com, θα βρείτε εκλεκτά δώρα γεμάτα με υπέροχα κρητικά προϊόντα.

Μεγάλες εταιρείες, όπως η Samsung και η Total, η Tesa Film, αλλά και τουριστικοί οργανισμοί, ξενοδοχειακές μονάδες, διοργανωτές συνεδρίων, εταιρείες δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων έχουν επιλέξει δώρα από το myCretangoods.com.

Αυτές οι επιχειρήσεις μεταδίδουν την εξαιρετική ποιότητα των κρητικών προϊόντων, κάνοντας τα ιδανικά για εταιρικά ή επιχειρηματικά δώρα, καθώς και για δώρα σε συνέδρια.

Συμπερασματικά  θα λέγαμε ότι Το myCretangoods.com, ως μια επιχείρηση

με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, επιδιώκει ενεργά τη διεθνή παρουσία του.

Οι βασικοί στόχοι της εταιρίας είναι η βελτιστοποίηση της διαδικτυακής του παρουσίας, η ευρύτερη αναγνώριση στην ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, η επέκταση της γκάμας προϊόντων με ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, η ενίσχυση της θέσης του στον τομέα των επιχειρηματικών και συνεδριακών δώρων, καθώς και η σύναψη νέων συμφωνιών με εταιρείες ταχυμεταφορών για την ελαχιστοποίηση των μεταφορικών εξόδων για τις διεθνείς αποστολές.

Με πέντε χρόνια εμπειρίας και συνεργασίας με μεγάλους ομίλους, αναδεικνύεται ως αξιόπιστη τοπική επιχείρηση που διακρίνεται για την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων της.

LK News Room