Ηλιοθεραπεία και τέλεια μαυρισμένη επιδερμίδα

Το καλοκαιράκι μας κλείνει πονηρά το ματάκι. Σε λίγο καιρό οι παραλίες,τα καπέλα ,τα μαγιό ,τ ‘αντηλιακά θα πρωταγωνιστήσουν αφού οι περισσότεροι επιθυμούμε την τέλεια μαυρισμένη επιδερμίδα.


Ειδικότερα Ιούλιο και Αύγουστο, ως τους κατεξοχήν μήνες των καλοκαιρινών διακοπών, αφιερώνουμε ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας στην παραλία, αποκαλύπτοντας το σώμα μας στον ήλιο.
Τι πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο όμορφο, φυσικό μαύρισμα χωρίς ωστόσο να ρισκάρουμε την υγεία μας;

Τα προϊόντα αντηλιακής φροντίδας Capital Soleil της Vichy παρέχουν προστασία ευρέως φάσματος από τις ακτίνες UVA και UVB για την προστασία της επιδερμίδας με πιο βιώσιμο τρόπο, χάρη στον οικολογικό σχεδιασμό τους από τη σύνθεση έως τη συσκευασία. Κάθε προϊόν αντηλιακής φροντίδας έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από δερματολόγους και προσφέρει εξαιρετικά ελαφριά υφή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια για όλους τους τύπους δέρματος.

Model – Celia Karanikola

Σωστή επιλογή αντηλιακού

Το αντηλιακό δεν εμποδίζει την επιδερμίδα μας να μαυρίσει, αντίθετα της προσφέρει την ευκαιρία να παράγει τη μελανίνη που χρειάζεται για να αποκτήσει το χρυσαφένιο χρώμα της.
Συμβάλλει, επίσης, στην επιβράδυνση της διαδικασίας μαυρίσματος, που σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια στο μαύρισμά μας, χωρίς να ανησυχούμε για το ξεφλούδισμα! Χρησιμοποιούμε αντηλιακό που να προστατεύει τόσο από τη UVA όσο και από τη UVB υπεριώδη ακτινοβολία, με υψηλό δείκτη προστασίας και δεν αμελούμε να το ανανεώνουμε συχνά.

Ι

CAPITAL SOLEILCELL PROTECT INVISIBLE OIL SPF50+ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΛΑΔΙ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ.

Ιδανικές ώρες για καλύτερο και ασφαλές μαύρισμα.

Οι περισσότεροι θεωρούμε το μεσημέρι ως προτιμότερο για τη διαδικασία μαυρίσματος γιατί ο ήλιος είναι πιο ισχυρός εκείνο το διάστημα. Γνωρίζετε, όμως, ότι οι ιδανικές ώρες ηλιοθεραπείας είναι πριν τις 10 π.μ. και μετά τις 4 μ.μ; Αυτό συμβαίνει επειδή οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν πλάγια, επομένως δεν καιγόμαστε! Επειδή η ξενοιασιά των διακοπών πολλές φορές μας παρασύρει, ένας καλός τρόπος να δοκιμάσουμε την ένταση της υπεριώδους ακτινοβολίας είναι να ακολουθήσουμε τους νόμους της φυσικής με τη «μέθοδο της σκιάς».

Όταν η σκιά μας είναι ψηλότερη σημαίνει ότι οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν πλάγια και μπορούμε άφοβα να κάνουμε ηλιοθεραπεία. Αντίθετα, όταν η σκιά μας μικραίνει τόσο οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν πιο κάθετα με πιο επικίνδυνη UV ακτινοβολία.

Ηλιοθεραπεία με ….λίγη σκιά

Αναζητούμε λίγη σκιά και επιτρέπουμε στην επιδερμίδα μας να ξεκουραστεί, κάνοντας διαλείμματα από τον ήλιο. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η ένταση της UV ακτινοβολίας και απομακρύνεται ο κίνδυνος εγκαύματος, ώστε το μαύρισμα που θα αποκτήσουμε να είναι υγιέστερο και να κρατήσει περισσότερο.

CAPITAL SOLEILAFTER SUN ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ AFTER SUN ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

Η απαραίτητη ενυδάτωση

Κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας, διατηρούμε το σώμα μας επαρκώς ενυδατωμένο πίνοντας πολύ νερό και αξιοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα ενυδάτωσης πριν και μετά την έκθεσή μας στον ήλιο.

CAPITAL SOLEILBEACH PROTECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.

LK News Room