Η ιστορία επιτυχίας της insurancemarket.gr

Στο δυναμικό τοπίο της ασφάλισης, η εύρεση της σωστής κάλυψης που ταιριάζει στις ανάγκες σας μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία.

Ωστόσο η  insurancemarket.gr, είναι μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλίσεων στην Ελλάδα, και έχει αναδειχθεί ως ο απόλυτος σύμμαχος για τους Έλληνες καταναλωτές με περίπου 500.000 συμβάσεις και πάνω από 5.000.000 χρήστες ετησίως στην πλοήγηση στον πολύπλοκο κόσμο των ασφαλιστικών προϊόντων.

Η πλατφόρμα, ιδρύθηκε το 2011 από την moneymarket A.E., επαναπροσδιόρισε την εμπειρία αγορών ασφαλιστικών, απλοποιώντας και ψηφιοποιώντας τα κανάλια και τις διαδικασίες διανομής.

Από την ίδρυσή της, η insurancemarket.gr είχε ως στόχο να γίνει κάτι περισσότερο από μια απλή πλατφόρμα σύγκρισης. φιλοδοξεί να αποτελέσει τον απόλυτο σύντροφο για τους Έλληνες καταναλωτές στην επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων.

Με όραμα να παρέχει μια ανώτερη εμπειρία αγορών και σχέση ποιότητας-τιμής, η πλατφόρμα έχει ενσωματωμένα προγράμματα και εξατομικευμένες προσφορές από μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, επιτρέποντας στους πελάτες να ολοκληρώσουν ολόκληρη τη διαδικασία ασφάλισης online.

Στον πυρήνα της αποστολής της η insurancemarket.gr βρίσκεται η δέσμευση για απλοποίηση και ψηφιοποίηση των καναλιών και διαδικασιών διανομής ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Η πλατφόρμα προσφέρει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να συγκρίνουν έως 29 ασφαλιστικές εταιρίες εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Με εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους πάντα έτοιμους να παρέχουν άμεση βοήθεια και υποστήριξη, η insurancemarket.gr είναι αφοσιωμένη στο να διασφαλίζει ότι οι πελάτες λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά της είναι :

1. Ολοκληρωμένη σύγκριση

Το insurancemarket.gr είναι η πρώτη διαδικτυακή αγορά στην Ελλάδα όπου παρουσιάζονται ολοκληρωμένα προγράμματα και εξατομικευμένες προσφορές από μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες.

Οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων, διασφαλίζοντας ότι βρίσκουν κάλυψη που ανταποκρίνεται ακριβώς στις απαιτήσεις τους.

2. Διαδικτυακή ευκολία

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους πελάτες να ολοκληρώσουν ολόκληρη τη διαδικασία ασφάλισης online, παρέχοντας μια απροβλημάτιστη και βολική εμπειρία.

Αυτή η έμφαση στην ψηφιοποίηση ευθυγραμμίζεται με την προτίμηση του σύγχρονου καταναλωτή για απρόσκοπτες διαδικτυακές συναλλαγές.

3. Υποστήριξη ειδικών

Εξειδικευμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι είναι άμεσα διαθέσιμοι για να προσφέρουν άμεση βοήθεια και υποστήριξη, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μπορούν να λάβουν καλά ενημερωμένες αποφάσεις.

«Η Insurancemarket διακρίθηκε για άλλη μια φορά στα «Ασφαλιστικά Βραβεία Φίλιππος Μωράκης». Αυτή η αναγνώριση αναδεικνύει την εξαιρετική δουλειά και την αφοσίωσή μας στον ασφαλιστικό τομέα, μεγάλη τιμή για εμάς.

Για περισσότερα από 12 χρόνια, η Insurancemarket έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος πάροχος ψηφιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Διαχειρίζεται περίπου 500.000 συμβάσεις και προσελκύει πάνω από 5.000.000 χρήστες ετησίως.

Στα FM Insurance Awards μας απονεμήθηκε:

  • Το 1ο βραβείο στις κατηγορίες Overall Performance, Digital Orientation και High Quality
  • Το 2ο βραβείο στις κατηγορίες Business Development, Customer Centricity και Disruptive Innovation
  • Το 3ο βραβείο στην κατηγορία Sustainability Strategy.

 Η πλατφόρμα έχει λάβει και άλλες διακρίσεις, όπως:

  • Best Online Marketplace (2013)
  • Καλύτερες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες (2014)
  • Αναγνώριση Ψηφιακής Στρατηγικής και Υπηρεσιών B2B (2015) στα Evolution Awards.

Επιπλέον, το να είσαι περήφανο μέλος του παγκόσμιου δικτύου Endeavor δηλώνει την αφοσίωση της  insurancemarket.gr στην επίτευξη παγκόσμιων προτύπων αριστείας.

Μέσω της καινοτομίας και των πρωτοποριακών υπηρεσιών, η insurancemarket.gr έχει εδραιώσει τη θέση της ως η μεγαλύτερη online ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα.

Ξεχωρίζει ως το μοναδικό εμπορικό σήμα στην ασφαλιστική μεσιτεία και έχει αποδειχθεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στη χώρα, με μέσο ρυθμό ανάπτυξης που ξεπερνά το 130% από το 2011 έως το 2014.

Η insurancemarket.gr συνεχίζει να φέρνει την επανάσταση στο ασφαλιστικό τοπίο στην Ελλάδα, δεσμεύετε να παρέχει την  καλύτερη εμπειρία αγορών και σχέση ποιότητας-τιμής στον Έλληνα καταναλωτή .

Με μια πλούσια ιστορία βραβείων, αναγνώρισης και μια αφοσιωμένη ομάδα ειδικών, η πλατφόρμα αποτελεί απόδειξη της μεταμορφωτικής δύναμης της καινοτομίας στον ασφαλιστικό κλάδο.

Οι Έλληνες καταναλωτές έχουν πλέον έναν έμπιστο σύμμαχο την insurancemarket.gr, διασφαλίζοντας ότι η διαδικασία σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων δεν είναι μόνο αποτελεσματική αλλά και ενδυναμωτική.

Σύγκρινε εδώ έως 29 ασφαλιστικές εταιρίες 

LK News Room